Skip to main content Skip to search

Desinfectie van water

Wij maken een serie chloorgeneratoren die ter plaatse chloor/natriumhypochloriet produceert voor een breed gamma aan toepassingen. Dit kan zijn voor de desinfectie van (privé)-zwembaden, putwater voor mens en dier, regenwater en water dat ontsmet moet worden voor verder gebruik. We beschikken over zeer kleine apparaten die breed inzetbaar zijn. De lokale productie van chloor is een duurzaam en veilig proces. Er is geen transport en opslag meer nodig van plastic containers of bidons en de aangemaakte chloor is vers en heeft geen verlies aan kwaliteit. Er zijn ook geen toxische afbraakproducten aanwezig. De toevoeging van chloor is ook zeer efficiënt voor de bestrijding van virussen waaronder Covid-19. Als grondstof gebruikt men water en zout met kwaliteit EN14805. De apparaten voldoen aan de Europese Normen volgens ECHA.

AqualityBox Micro

Dit is de basisversie waarbij er per uur 1 liter chloor aan 2g/liter kan aangemaakt worden. Ze kunnen uitgerust worden met een extra buffertank waarin 5 liter opgeslagen wordt.

Het toestel is ideaal voor kleine toepassingen zoals bijvoorbeeld het drinkbaar maken van regen- of putwater. De toevoeging van chloor is ook aangewezen om andere onzuiverheden/chemische stoffen dan bacteriën (E-colli etc) uit het water te halen of te verminderen waaronder ammonium en chloraat.

Door zijn bijzonder compacte afmetingen kan het op iedere plaats geïnstalleerd worden.

De afmetingen zijn 60×36 cm en 90 cm hoog en het toestel is verkrijgbaar in zwart of wit.

Afbeelding1

AqualityBox Mini

Deze versie wordt gebruikt om vanaf 6g tot 30g per uur vrij chloor aan te maken met een concentratie van 3g/liter. Stockage van zout en chloor is geïntegreerd in het toestel en het heeft een duurzaam en sterk design. De afmetingen zijn 60×80 cm en een hoogte van 80 cm.

Afbeelding1